پیام تبریک معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی

Home » اخبار و رویدادها » پیام تبریک معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران، معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده طی پیامی هفته کتاب و کتابخوانی را به اهالی فرهنگ و هنر تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بیست و چهارم آبان ماه، آغاز هفته کتاب و کتابخوانی است. کتاب، محصول تجربه های بشری و خلاقیت های ذهنی و آموخته های دراز مدت انسان است. کتاب وسیله ای است که دانش بشری به مدد آن از تباه شدن مصون می ماند و به آیندگان منتقل می شود. پدید آوردن آثار علمی و فرهنگ مکتوب از توصیه های مهم اولیای دین است و به گسترش دانش کمک می کند و به عنوان یک میراث فرهنگی برای نسل های آینده ماندگار می شود.

مطالعه کتاب و کتابخوانی از دغدغه های اصلی فرهنگی ایران اسلامی و ضرورت جامعه امروزی است که ترویج، تقویت و اشاعه فرهنگ آن نیازمند عزم ملی و مستلزم الگوپذیری از بزرگان دین است که این امر مهم، همراهی و مشارکت تمامی نهادها و دستگاه های اجرایی را می طلبد.

اینجانب به نوبه خود ضمن گرامیداشت هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار، از تلاش و کوشش خالصانه کتابداران دانشکده علوم پزشکی لارستان و سایر تلاشگران عرصه اندیشه و قلم، در مسیر ترویج علم و دانش و آماده سازی منابع علمی و امکانات کتابخانه ای نهایت تشکر و قدردانی را دارم.

دکتر زهرا کشتکاران

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان