Home » اخبار و رویدادها » معرفی دو کتاب سودمند از انتشارات آکارس برای نگارش مقالات علمی و مکاتبات دانشگاهی در عرصه بین‌المللی

با همکاری مؤسسه انتشارات آکارس آخرین ویرایش کتابهای (1) انگلیسی برای نگارش مقالات علمی، (۲) دستور زبان انگلیسی و سبک نگارش برای پژوهش های علمی و (۳) انگلیسی برای مکاتبات علمی ترجمه و منتشر شده است.  این مجموعه ارزشمند مورد نیاز اعضای محترم هیئت علمی  و دانشجویان تحصیلات تکمیلی با هر سطحی از معلومات است.

کتابها از طریق فروشگاه کتاب آکارس ایران به آدرس www.acaresiran.com به فروش می‌رسند. برای بررسی محتوای کتاب‌ها و کیفیت ترجمه آنها، فهرست مطالب و قسمتی از کتابها را در وبسایت مذکور یا در لینک های زیر ملاحظه ‌فرمایید. در صورت سفارش و نیاز به فاکتور رسمی بلافاصله از طریق رایانامه admin@acaresiran.com اطلاع دهید.

همچنین مؤسسه انتشارات آکارس آماده اخذ مجوزهای لازم برای چاپ و توزیع کتابهای علمی فرهیختگان عزیز است (آکارس برگرفته از academic research است).