شعار بیست و هشتمین دوره هفته کتاب سال ۱۳۹۹، ” دانایی، مانایی”

Home » اخبار و رویدادها » شعار بیست و هشتمین دوره هفته کتاب سال ۱۳۹۹، ” دانایی، مانایی”

جناب آقای دکتر پیام کبیری رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با ارائه شعار بیست و هشتمین دوره هفته کتاب ، طی پیامی این هفته را به کتابداران محترم دانشگاه های علوم پزشکی تبریک گفتند. متن پیام بدین شرح است:

باسلام و احترام

در سال جاری شعار بیست و هشتمین دوره هفته کتاب سال «دانایی؛ مانایی» انتخاب شده است که در این ایام کرونایی، ایامی که شِبه‌علم جایگزین علم و دانایی شده است، شعار نغز و پُرمعنایی است. قطعا مانایی فقط از راه علم، علم‌ باوری و تصمیم‌گیری مبتنی بر علم و دانش می‌گذرد و بشر جز علم- محوری گزینه‌ دیگری برای بقا ندارد. هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار را به جنابعالی و همه همکاران شاغل در کتاب‌خانه‌های آن دانشگاه که انتظار می‌رود یکی از مُروجان علم و دانایی در دانشگاه باشند، تبریک عرض می‌نمایم.