تازه های کتاب منتشر شده در دانشکده علوم پزشکی لارستان

Home » اخبار و رویدادها » تازه های کتاب منتشر شده در دانشکده علوم پزشکی لارستان

انتشارات دانشکده علوم پزشکی لارستان تازه ترین کتاب خود را با عنوان ”  ورزش در بازتوانی قلبی و کاردیولوژی پیشگیرانه” تالیف دکتر سیروس فارسی و دکتر عاطفه رئوفی به چاپ رسانده است.

دربخشی از کتاب عنوان شده است که : زندگی ماشینی در عصر حاضر حرکت را از انسان سلب کرده و کم تحرکی، عوارض جسمی و روانی بسیاری برای انسان ها به همراه آورده است. در دو دهه اخیر رویکرد علمی به فیزیولوژی ورزش پیشرفت چشمگیری کرده است. درک درستی از سازگاری های ورزش و اثرات مفید آن بر سیستم های مختلف عصبی عضلانی و سیستم قلب و عروق و تنفس، انتخاب نوع ورزش متناسب با اهداف تندرستی سلامتی و قهرمانی را دچار دگرگونی اساسی نموده است. متخصصان این علم هر روزه به دنبال یافتن راهکارهایی جهت افزایش توانایی و عملکرد ورزشکاران و بهبود رکوردهای ورزشی هستند.