تازه های کتاب دانشکده علوم پزشکی لارستان

Home » اخبار و رویدادها » تازه های کتاب دانشکده علوم پزشکی لارستان

کتاب با عنوان ” از انتشار تا ترجمان دانش” تالیف دکتر بهنام هنرور و دکتر اقبال سخاوتی با مجوز انتشارات دانشکده علوم پزشکی لارستان و مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت انتشار یافت.

در بخشهایی از این کتاب می خوانیم ، ” روی سخن این کتاب این است که، تحقیقات باید شنیده و فهمیده شوند تا بتوانند منشأ تغییر باشند. این شنیدن و فهمیدن و به کاربستن نتایج هر تحقیق چیزی نیست جز همان «ترجمان دانش» در دنیای کنونی بین علم و عمل، بین نتایج تحقیقات یا شواهد علمی با تصمیم های  سیاست گذاران، مدیران، برنامه ریزان و ارائه دهندگان خدمات فاصله ای ژرف مشاهده می شود که نتیجه ی آن جز هدررفتن منابع محدود مالی، تصمیم های مبتنی بر خطا و آزمون و سردرگمی گروههای هدف نیست….”